Άλιμος: Στη Δωδεκανήσου η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (δείτε το πρόγραμμα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες, όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ, Τραπεζών κλπ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες, όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ, Τραπεζών κλπ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση τις βραδινές ώρες, όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ, Τραπεζών κλπ.

Ώρα 7:30 π.μ. : Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών του Δήμου.

Ώρα 10:00 π.μ. : Θα τελεσθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα όπου θα παρευρεθούν:

α) Ο Δήμαρχος Αλίμου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

β) Οι Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων Δημόσιω και Ιδιωτικών του Δήμου μας.

γ) Οι Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές της περιοχής του Δήμου μας.

δ) Αντιπροσωπείες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων, των Συλλόγων και των Σωματείων του Δήμου μας, με τη Σημαία και το λάβαρό τους.

Ώρα 10:30 π.μ:

Θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πλατείας Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Άνω Καλαμάκι. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αλίμου, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, τους εκπροσώπους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, τους εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων και άλλων Φορέων και Συλλόγων του Δήμου.

Στη συνέχεια θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος.

Ώρα 11:00 π.μ. : Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας στο χώρο της Παρέλασης, στην οδό Δωδεκανήσου.

Ώρα 11:15 π.μ. : Θα ακολουθήσουν Παραδοσιακοί Χοροί.

Ώρα 11:30 π.μ. : Έναρξη Παρέλασης, στην οδό Δωδεκανήσου.
– Τα Σχολεία, Σύλλογοι, Σωματεία κλπ. θα πάνε κατευθείαν στο χώρο συγκέντρωσης.
– Η παράταξη των Σχολείων, Συλλόγων, Σωματείων κλπ. θα γίνει επί της οδού Δωδεκανήσου στο ύψος του ΕΠΑΛ. Τα Γυμνάσια θα παραταχθούν επί της οδού Φυγαλείας και τα Λύκεια θα παραταχθούν Δωδεκανήσου και Πάτμου.

Η εκκίνηση της Παρέλασης θα δοθεί από την οδό Χαριλάου Τρικούπη και ο τερματισμός θα γίνεται στην οδό Ησιόδου, στη συμβολή της με την Ιωνίας.
– Η εξέδρα των επισήμων θα τοποθετηθεί στη διασταύρωση των οδών Δωδεκανήσου και Κύπρου και συγκεκριμένα στο τμήμα της που βρίσκεται δεξιά της πορείας της παρέλασης. Στην εξέδρα θα λάβουν θέσεις οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, τέως Δήμαρχοι, Αστυνομικές Αρχές, ο Ιερός Κλήρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι Διευθυντές του Δήμου και οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων.
– Η μπάντα του Μουσικού Σχολείου του Δήμου Αλίμου θα παιανίζει τα εμβατήρια της 25ης Μαρτίου.
Το Γενικό Πρόσταγμα της Παρέλασης θα έχει ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνος Πράσινος του 5ου Γυμνασίου Αλίμου.
Οι Αστυνομικές Αρχές παρακαλούνται να φροντίσουν για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων τάξης, διέλευσης των πεζών και κυκλοφορίας των οχημάτων.
Τελετάρχης είναι ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού, κ. Στέφανος Διαμαντής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.