Αισιόδοξοι για την κατάσταση των ακτών οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Έξι μήνες μετά τη ρύπανση που προκάλεσε στον Σαρωνικό το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ», οι δήμαρχοι Αλίμου και Γλυφάδας, μίλησαν σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο, για την κατάσταση στις ακτές τους ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ανδρέας Κονδύλης και Γιώργος Παπανικολάου δήλωσαν αισιόδοξοι για την εικόνα που παρουσιάζουν οι παραλίες σε Άλιμο και Γλυφάδα από τις μετρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει ιδιωτικοί αλλά και δημόσιοι φορείς.

Μάλιστα ο δήμαρχος Γλυφάδας τόνισε ότι ο δήμος έχει υποβάλει αίτηση για να αποκτήσει η παραλία της πόλης του και πάλι τη Γαλάζια Σημαία.

“Έχουν γίνει άψογα οι καθαρισμοί, η θάλασσα και η φύση έχουν βοηθήσει, οι μετρήσεις που έχουμε κάνει με φορείς και ιδιωτικούς και δημόσιους δείχνουν όλες ότι το νερό είναι πεντακάθαρο και οι παραλίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον κόσμο” είπε ο δήμαρχος Αλίμου.

“Είμαστε αισιόδοξοι, τα πράγματα βελτιώνονται κάθε μέρα, έχει βοηθήσει και ο καιρός πάρα πολύ, όλη η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο διάστημα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άνοιξη που ξεκινάει και το καλοκαίρι βρίσκει την παραλία μας πεντακάθαρη και δεν σας κρύβω ότι έχουμε υποβάλει και πάλι το αίτημα για γαλάζια σημαία” είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας

“Οι μετρήσεις είναι πολύ αισιόδοξες. Πλέον το πρόβλημα του Σεπτεμβρίου του 2017 δεν υπάρχει.

Αυτό που ελέγχουμε είναι ο βυθός και επαναλαμβάνω ότι η εικόνα που έχουμε μέχρι σήμερα είναι πάρα πολύ καλή”.

“Ο κόσμος είχε απομακρυνθεί από την ψαραγορά μας, τώρα από τον Γενάρη και μετά έχουν επιστρέψει πάλι και μπορούμε να πούμε ότι αρχίζουμε να έχουμε τα ποσοστά που είχαμε και πριν.

Είμαστε επαγγελματίες και δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τους πελάτες μας, γιατί άμα πάρεις ψάρια που βρωμάνε πετρέλαιο δεν θα ξανάρθεις και θα σε χάσω” λένε οι ψαράδες της Γλυφάδας

“Eτοιμαζόμαστε για τη σεζόν πολύ αισιόδοξοι και περιμένουμε τις καλές ημέρες να ξεκινήσουν όπως πριν. Όπως σας είπε και ο δήμαρχος, οι μετρήσεις που έχουμε δείχνουν πολύ καλά αποτελέσματα…” λέει ο μάνατζερ της “Ακτής του Ήλιου” στον Άλιμο, Νίκος Βενιέρης.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Αισιόδοξοι για την κατάσταση των ακτών οι δήμαρχοι Γλυφάδας και Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 18/03/2018 at 10:57 μμ
    Permalink

    Θα ήταν καθυστηκαρτικό αν μπορούσατε να δημοσιεύσετε τις μετρήσεις.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.