O δήμος Αλίμου στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις!




Ο Δήμος Αλίμου καινοτομεί και δίνει την ευκαιρία στα καταστήματα και στους επαγγελματίες της πόλης να προβληθούν ΔΩΡΕΑΝ με βίντεο και φωτογραφίες, μέσα στο νέο του site, που θα βγει σύντομα στο αέρα.

“O στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να τονώσουμε την τοπική αγορά και παράλληλα να διευκολύνουμε τους κατοίκους, ώστε να μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρίσκουν προϊόντα και υπηρεσίες από καταστήματα και επαγγελματίες του Αλίμου¨αναφέρει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Η διαδικασία είναι απλή:
Οι επαγγελματίες θα στέλνουν υλικό (κείμενα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, αναλυτική περιγραφή, καθώς και φωτογραφίες και βίντεο) για την επιχείρησή τους, που θα καταχωρείται αλφαβητικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου.

Με εύκολες διαδικασίες πλοήγησης, οι πολίτες θα μπορούν να βρουν τους επαγγελματίες ανά κατηγορία, αλλά και με βάση την απόσταση από το σημείο που βρίσκονται.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις/καταστήματα θα εμφανίζονται και στις αναζητήσεις από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, καθώς η πλατφόρμα θα ενημερώνει για οποιεσδήποτε προσθήκες ή αλλαγές.

Η πλατφόρμα αυτή (διαδικτυακός κατάλογος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Άλιμο) είναι μια προσφορά του Δήμου προς τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, αλλά και τους απλούς πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην τηλεφωνική γραμμή: 218 218 9167
και στο email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.