Νότιος Υμηττός: Συνεχίζεται η προσπάθεια επιστροφής της φύσης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνεχίζοντας το έργο της στην περιοχή των αναδασώσεων, η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού επανέλαβε την προσπάθεια συντήρησης και υποστήριξης της βλάστησης. Δουλεύοντας κάτω από τον βαρύ ουρανό του Σαββάτου 03 Φεβρουαρίου, οι εθελοντές της Ε.Δ.Ν.Υ. κάνουν ότι μπορούν για να ενισχύσουν την επιστροφή της φύσης στις ταλαιπωρημένες πλαγιές πάνω από την Αιξωνή Γλυφάδας. Αυτή τη φορά, τη φροντίδα των εθελοντών δέχτηκαν τα μεγαλύτερα δέντρα. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης δράσης πραγματοποιήθηκε και επανατοποθέτηση της δεξαμενής ποτίσματος, ύστερα από επίσημο αίτημα του Δήμου Γλυφάδας προς τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό. Η προσπάθεια επιστροφής της φύσης και ανάσχεσης της ερημοποίησης, στη συγκεκριμένη περιοχή του Νοτίου Υμηττού, συνεχίζεται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.