Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Καλαμακίου
Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται από το πρωί στη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, στην Αμφιθέας.

Τα οχήματα που κινούνται στη λεωφόρο Ελευθερίας (Αμφιθέας) απαγορεύεται να βγουν στην παραλιακή και εκτρέπονται μέσω της Αγίας Βαρβάρας και της Ταξιαρχών στη λεωφόρο Καλαμακίου.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

.Στο ίδιο σημείο είχαν γίνει έργα και πριν από ένα μήνα. (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των έργων η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί μέχρι το απόγευμα. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου:

07-02-2018: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άλιμο λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιοχής Δήμου Αλίμου, από 7-2-2018 έως την 10-2-2018 :

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπήρων Πολέμου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
    – Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των βαρέων οχημάτων στη Λ. Αγ. Βαρβάρας – συνέχεια μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου-δεξιά Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
    – Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων δεξιά στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου-αριστερά οδός Ταξιαρχών- δεξιά οδός Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γιάνναρου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.
  • Μονοδρόμηση της οδού Ταξιαρχών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.