Ακόμη περιμένει την ΠΟΕ-ΟΤΑ o δήμαρχος Αλίμου




Δύο φορές έχει στήσει το δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Nίκος Τράκας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε γίνει στις 17 Ιανουαρίου στον Άλιμο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα παραχώρησης κάποιων υπηρεσιών που αφορούν την καθαριότητα σε ιδιώτες, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν όσο χρειαστεί, ώστε να μην μείνει ο δήμος χωρίς προσωπικό (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Το ραντεβού κλείστηκε για την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν πήγε στην συνάντηση τη συγκεκριμένη ημέρα αλλά ούτε και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αλίμου.

“Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου” αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Σχετικά με το «Δελτίο Τύπου» με αρ. πρωτ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ 125/31.1.2018, με το οποίο η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητάει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου, πληροφορούμε τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ προσεκλήθη ήδη δύο φορές για συνάντηση από τον κ. Δήμαρχο στις εξής ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και
  • Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

Όμως, και τις δύο φορές η ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν προσήλθε στις συναντήσεις.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης και η δημοτική Αρχή Αλίμου θα τους αναμένει, όπως ζητάνε, για τρίτη φορά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο Αλίμου.

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι θέμα της συνάντησης δεν αποτελεί η «ιδιωτικοποίηση» της καθαριότητας στον Δήμο Αλίμου, όπως αναφέρει η ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Δελτίο της, αλλά η διατήρηση της υφιστάμενης Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου και η ενίσχυσή της από υπηρεσίες αναδόχου δημόσιας σύμβασης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ακόμη περιμένει την ΠΟΕ-ΟΤΑ o δήμαρχος Αλίμου

  • 02/02/2018 at 8:52 μμ
    Permalink

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α.Π.:123
    ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ Άλιμος, 1/2/2018
    Ταχ.Δ/νση:Επονιτών 7 προς: 1) Μέλη Συλλόγου
    Τ.Κ.: 174 55 Άλιμος 2) Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη
    e-mail:[email protected]
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλίμου σε έκτακτη συνεδρίασή του που πραγματοποίησε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, με μοναδικό θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου που επιχειρεί η Δημοτική Αρχή του κ. Ανδρέα Κονδύλη, επαναφέροντας το θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και καθώς ο Δήμαρχος Αλίμου δεν υλοποίησε την δέσμευσή του για συνάντηση και συζήτηση του θέματος με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α, αποφάσισε ομόφωνα:
    – Αποχή όλων των εργαζομένων από την υπερεργασία του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Φεβρουαρίου 2018.
    Για την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018
    – Συμμετοχή στην Παναττική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. από την αρχή της πρωινής βάρδιας μέχρι τις 10:00 το πρωί
    – Στάση Εργασίας από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι
    – Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στις 9:30 το πρωί στην αίθουσα του θεάτρου «Κάρολος Κουν».
    – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των εργαζομένων του Δήμου στις 7:30 το απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Φαν Βάικ & Λεωφ. Ποσειδώνος – Αίθουσα Βασίλη Κατσή)
    Συμμετέχουμε μαζικά, ενωτικά και δυναμικά στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Δημοτική Αρχή του κ. Ανδρέα Κονδύλη πως ούτε η καθαριότητα αλλά ούτε και καμία άλλη υπηρεσία του Δήμου θα αφήσουμε να δοθεί βορά στα εργολαβικά συμφέροντα, σε βάρος των εργαζομένων και των δημοτών του Αλίμου.
    Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
    Καπράλος Ιωάννης Παπαχρίστου Αναστασία

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.