2ο No Finish Line της Αθήνας




Στο 2ο No Finish Line της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 29 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παράλληλα με τον αγώνα των 90 ωρών θα υπάρχει και αγώνας 24 ωρών.

Πρόκειται για έναν διεθνή υπερμαραθώνιο αγώνα με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών υπεραποστάσεων απ’ όλο τον κόσμο. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου υπεραμαραθώνιου, έχει οριστεί η Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρα 20:00 με ημέρα λήξης το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 20:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν το 18ο έτος ηλικίας την ημέρα του αγώνα και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν ολοκληρωθεί με πληρωμή έως και το Σάββατο 14 Απριλίου 2018.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον υπερμαραθώνιο αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 90ωρο, είναι δεκαπέντε (15) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με ειδικά έπαθλα για τους τρείς πρώτους νικητές του 24ωρου στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και να έχει κατάταξη και στους δύο αγώνες (90ωρο και 24ωρο), είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστές εγγραφές και πληρωμές, καθώς θα παραλάβει ξεχωριστά chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται, αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό μετάλλιο, αναμνηστικό καπελάκι, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, σακίδιο πλάτης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, έντυπο δίπλωμα.

Στο No Finish Line της Αθήνας, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους  στην ιστοσελίδα nflathens.comσυνεισφέροντας στην προσπάθεια που γίνεται για καλό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα θα πάνε στα παιδικά ιδρύματα που ανήκουν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί»!

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6202 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά, τα οποία πήγαν στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.

https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens/

https://www.instagram.com/nflathens/

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.  Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.