VIP πελάτες υπεράνω υποψίας στην ατζέντα του “Εσκομπάρ” της Βάρκιζας




Η Δίωξη Ναρκωτικών έχει θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών της τρεις Έλληνες υπεράνω υποψίας, οι οποίοι είναι γνωστοί στον χώρο της showbiz και στους κοσμικούς κύκλους, καθώς κινούνται στα «σαλόνια» της Αθήνας. Ο λόγος που έχουν στοχοποιηθεί από τις διωκτικές αρχές είναι επειδή θεωρούνται αγοραστές μεγάλου μέρους από το φορτίο της κοκαΐνης που έκρυβε ο Σέρβος «Εσκομπάρ» στο πολυτελές διαμέρισμά του στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», οι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό τους μέσα από τις έρευνες που ακολούθησαν τη διαφυγή του περιβόητου Ιβάν. Μετά τη σύλληψη του ομοεθνούς του με το όνομα Μάρτιν, που ήταν το δεξί του χέρι, οι αστυνομικοί αποκωδικοποίησαν τις ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Από αυτές κατέληξαν σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα, για τα οποία εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για μεγαλοδιακινητές που αγόρασαν από το κύκλωμα ένα μέρος της ποσότητας των 381 κιλών καθαρής κοκαΐνης άριστης ποιότητας, την οποία είχε φέρει στην Ελλάδα το κύκλωμα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν καταφέρει με τη βοήθεια και της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας να «χαρτογραφήσουν» τα ταξίδια που έκανε ο Μάρτιν το καλοκαίρι, κυρίως σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους αστυνομικούς να έχουν στα χέρια τους στοιχεία που επιβεβαιώνουν πως ο μυστηριώδης Ιβάν «έκλεισε» μέσω των επαφών του την αγορά των 381 κιλών κόκας, αλλά ο Μάρτιν ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να την παραλάβει. Την προετοιμασία για την υποδοχή της ποσότητας «μαμούθ» στην Αθήνα ανέλαβε ο ίδιος ο Σέρβος «Εσκομπάρ», ο οποίος μέσω των επαφών του σε χλιδάτα καταστήματα και λέσχες κατάφερε να νοικιάσει το πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα και το μετέτρεψε ουσιαστικά σε αποθήκη για τη φύλαξη της κόκας.

Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής είναι με ποιον τρόπο πέρασε στην Ελλάδα η μεγάλη ποσότητα του ναρκωτικού, πόση από αυτή πουλήθηκε στους τρεις Ελληνες μεγαλοδιακινητές, αλλά και πού κατέληξε η υπόλοιπη, καθώς στο διαμέρισμα της Βάρκιζας βρέθηκαν μόνο 150 κιλά.

Πηγή: Espresso/enikos.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.