Συνάντηση για το επίδομα Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας
Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος Τσαπάρας και  Κωνσταντίνος Γρυπονησιώτης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτο Φιλιππάκο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθεί ο Γενικός Γραμματέας για την διακοπή του επιδόματος ειδικών συνθηκών (επίδομα ματ) καθώς και των εκτός έδρας που λάμβαναν η Ε.Κ.Α.Μ. και οι συνοδοί σκύλων περιπολίας.
Ζητήθηκε η συμπαράσταση του και η έμπρακτη βοήθεια του προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία. Επιπροσθέτως τέθηκε στον Γενικό και το ζήτημα των συνθηκών εργασίας καθώς και διαβίωσης των αστυνομικών στις εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου.
Ο γενικός αντιλήφθηκε αμέσως την ουσία του προβλήματος αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η αδικία.
Κατόπιν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης και ο αντιπρόσωπος Γιώργος Τσαπάρας συναντήθηκαν εξ απροόπτου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα στον οποίο έθεσαν διεξοδικά το ζήτημα.
Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή και τόνισε ότι παρότι η σχετική Κ.Υ.Α. έχει φύγει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα το εξετάσει εκ νέου αφού πρώτα λάβει σχετικό έγγραφο από την ένωση.
Η Ένωση με έγγραφο που θα ακολουθήσει θα ενημερώσει τόσο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα όσο και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτο Φιλιππάκο προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.