Στηρίξτε το Κοινωνικό Φαρμακείο Ηλιούπολης




Aπό τις 28/12/2017, ξεκίνησε η νέα λειτουργία της Δομής ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ μέσω του ΕΚΤ και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Μέσα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που εδρεύει σε χώρο του Α’ ΚΑΠΗ επί των οδών Κ. Καραμανλή 12 & Ιάσονος θα παρέχονται σε τακτική μηνιαία βάση δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο καλεί τις τοπικές επιχειρήσεις, φαρμακευτικές εταιρείες, φαρμακεία και φαρμακευτικούς συλλόγους αλλά και όλη την τοπική κοινωνία να στηρίξουν τη Δομή με την προσφορά σχετικών προϊόντων, ενισχύοντας την συνείδηση αλληλεγγύης που πρέπει να εμπεδώνεται σε κάθε γειτονιά.

Το Φαρμακείο, στελεχωμένο πλέον με το απαραίτητο προσωπικό (Φαρμακοποιό και Κοινωνικό Λειτουργό) λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:00, για την εξυπηρέτηση του κοινού. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Χριστίνα Αρβανίτη τηλ. 210-9949843 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.ilioupoli.gr/dimos/social/koinoniko-farmakeio

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.