Στην κόλαση αναγκάστηκε να επιστρέψει τελικά το άγαλμα του Phylax
Κατευθείαν πίσω στην κόλαση, απ’ όπου και προήλθε, επέστρεψε πριν από μερικές ώρες το άγαλμα του Phylax στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είναι γνωστό, το άγαλμα αυτό αποτελούσε τον εκπρόσωπο του Εωσφόρου στην περιοχή και είχε σαν στόχο την κλοπή των ψυχών των κατοίκων του δήμου αλλά και των επισκεπτών του, καταφέρνοντας μάλιστα να παγιδεύσει το σώμα αρκετών χριστιανών αλλά και να κλέψει τρία μωρά και δύο κουτάβια κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Η έγκαιρη παρέμβαση των κατοίκων ωστόσο και ο αγιασμός στον οποίο προχώρησαν, ανάγκασαν τον Phylax σε άτακτη αποχώρηση. Πλέον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», το άγαλμα έχει επιστρέψει πίσω στην Κόλαση και εξετάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του, με πιθανότερους προορισμούς την κατοικία του Νίκου Καρβέλα ή την εργασία της Ελένης Λουκά.

Εμείς, ζητήσαμε από τον Phylax να μας πει δυο λόγια, ωστόσο μας τα είπε σε αρχαία αραμαϊκά και δεν καταλάβαμε τίποτα.

ΠΗΓΗ: tokoulouri.com

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.