Η μεγάλη προσφορά του δήμου Ηλιούπολης σε χωριό της Βορείου Ηπείρου




Μια ολόκληρη παιδική χαρά δώρισε ο δήμος Ηλιούπολης στο χωριό της Βορείου Ηπείρου, Βρυσερά που ανήκει στην Περιφέρεια Αργυροκάστρου.

Και όπως λένε οι κάτοικοι, άλλαξε η ζωή των παιδιών αφού τέτοια παιδική χαρά δεν υπάρχει σε κανένα χωριό της περιοχής. Μάλιστα οι κάτοικοι πρότειναν να πάρει η πλατεία του χωριού το όνομα της Ηλιούπολης και να ανακηρυχθούν επίτιμοι δημότες ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κούρτης. Μάλιστα έστειλαν στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης και αντιπρόσωπο την Αφροδίτη Λώλη, η οποία έγραψε στη σελίδα “Παιδική Ομάδα Βρυσερών”

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Κ. ΒΑΣΊΛΗ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ Κ. ΑΝΔΡΈΑ ΚΟΥΡΤΗ !

Κύριε δήμαρχε,

Ειμαι η Αφροδίτη Λωλη και αντιπροσωπεύω εδώ σε εσάς σήμερα την παιδική ομάδα του χωριού μου με την ονομασία ‘ΆΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΟΥ ΄ .Ήταν επιθυμία μου ,που με την πρώτη ευκαιρία που ήρθα στην Αθήνα, να σας συναντήσω από κοντά εσάς και τον κ. Ανδρέα.

Με τη δωρεά σας κύριε Δήμαρχε αλλάξατε ριζικά τη ζωή των παιδιών στο χωριό μας. Παίζαμε στα σοκάκια και έξω από την αυλή των σπιτιών μας μόνο με τα παιδιά της γειτονιάς , ενώ τώρα έχουμε το δικό μας χώρο, τη δική μας ολοκληρωμένη παιδική χαρά που εσείς μας χαρίσατε. Παίζουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε όχι μόνο εμείς αλλά και τα παιδιά από τα γειτονικά χωριά. Μπορώ να σας πω χωρίς καμία υπερβολή ότι είναι το μόνο χωριό με περίπου 100 οικογένειες σε όλη την επικράτεια που να έχει μία τέτοια παιδική χαρά. Οργανώνουμε κάθε 11 Αυγούστου το δικό μας πάρτι με χορούς, τραγούδια και λαικά παιχνίδια του τόπου μας κρατώντας με τον τρόπο μας την παράδοση της περιοχής μας. Κάθε χρόνο έρχονται όλο και περισσότερο παιδιά από την Ελλάδα συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητες μας. Κάποτε κάθονταν 10-15 μέρες ενώ τώρα όλο το καλοκαίρι. Κάνετε χαρούμενους τους γονείς μας και τους παππούδες μας που έρχονται και μας καμαρώνουν.

Καθώς ήρθα στην Αθήνα για τις σπουδές μου σας έφερα λίγα δωράκια αγάπης από τις οικογένειές μας, παράδοση του τόπου μας.

Ο Δήμος Ηλιούπολης αναφέρεται σε κάθε οργανωμένη δραστηριότητά μας και όχι μόνο από μας αλλά και από τα ΜΜΕ του νομού Αργυροκάστρου. Γνωρίζουμε καλά το υπέροχο έργο που γίνεται στο δήμο σας. Εάν είναι και επιθυμία σας θέλουμε το ερχόμενο Αύγουστο να παρευρεθείτε στο χωριό μας, είμαστε μικρό χωριό αλλά με μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων. Προτείναμε στην κοινότητα του χωριού μας να γίνετε επίτιμος δημότης μαζί με τον κ. Ανδρέα και την πλατεία του χωριού μας να την ονομάσουμε Ηλιούπολη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε σήμερα για εμάς και σας περιμένουμε στα Βρυσερά. Ευχόμαστε σε εσάς υγεία και πάντα επιτυχίες στο μεγάλο έργο που αναλάβατε για το καλό των συμπολιτών σας.

Με πολύ σεβασμό και αγάπη από την

παιδική ομάδα Βρυσερών ‘ΑΓΑΠΏ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΟΥ’

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.