Εκδήλωση στο Δημαρχείο Γλυφάδας




Το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15), με κεντρικό θέμα: «Νόηση, γοητεία και συναίσθημα στα άνθη».

Ομιλήτρια θα είναι η ομότιμος καθηγήτρια και συγγραφέας, κα Βούλα Λαμπροπούλου, ενώ, παράλληλα, θα παρουσιαστεί και το βιβλίο της «Τα άνθη στην αρχαία Ελλάδα» από την καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Ειρήνη Πέππα-Παπαϊωάννου και από την ομότιμο καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κα Θεώνη Μικρογιαννάκη.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, θα πλαισιωθεί από την καλλιτεχνική ομάδα «Μνημοσύνη», ενώ θα υπάρξει και η συμμετοχή της υψιφώνου, Ζαφείρως Χατζηφωτίου, η οποία με τη φωνή της θα ταξιδέψει το κοινό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.