“Eίμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Eίμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης στην κοπή της πίτας της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Αγαπώ τον Άλιμο», που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

“Είπαμε να μαζευτούμε σαν μια οικογένεια, βέβαια είμαστε πολλοί και στριμωχτήκαμε λίγο αλλά έτσι είναι καλύτερα, πιο ζεστά από το να πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί έξω. Εύχομαι η χρονιά που ξεκίνησε να φέρει προσωπικά στον καθένα αλλά και στην οικογένειά του δημιουργικότητα και υγεία.

Εμείς εδώ κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο, δύσκολο αλλά πολύ όμορφο ταξίδι. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαστε συνοδοιπόροι, περνάμε φουρτούνες, χαρές και λύπες αλλά είμαστε μια γροθιά για να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη μας.

Κάποιοι στην πορεία δεν άντεξαν, δεν ήταν κατάλληλοι, τους εγκαταλείψαμε και μας εγκατέλειψαν. Πετάξαμε τις παλιές νοοτροπίες που δεν μας ταίριαζαν”.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν μέσα στο 2018:

Aσφαλτοστρώσεις στην Αλίμου και σε άλλους 60 δρόμους, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια

Aντικατάσταση όλου του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες LED, που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης

Aντικατάσταση των πεζοδρομίων

Kατασκευή της πεζογέφυρας στην παραλιακή

Για τη μαρίνα Αλίμου είπε ότι είναι σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία και πως όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα θα είναι καλύτερη και από τη μαρίνα του Φλοίσβου. Για το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό, είπε ότι αν όλα θα πάνε καλά οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά μέχρι το τέλος το χρόνου και πως σύντομα θα υπάρχουν θετικά νέα για τις διεκδικήσεις του δήμου.

Αναφέρθηκε ακόμη και στoν «Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής (ΣυΔΝΑ)», που δημιούργησαν με κοινή απόφαση των τριών Δημοτικών Αρχών, ο Άλιμος, το Παλ. Φάληρο και η Καλλιθέα και για τα 5 επόμενα χρόνια (ως το 2022) θα υλοποιηθούν έργα υποδομών και δράσεις τοπικής οικονομικής ανάπτυξης συνολικού ύψους 35.000.000 €, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών και τις τοπικές οικονομίες στις περιοχές μας.

“Τιμούμε καθημερινά την εντολή που μας έδωσε ο κόσμος και αυτό το βλέπουν όλοι” σημείωσε ο Ανδρέας Κονδύλης. 

Η μάχη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι νικηφόρα και θα τη δώσουμε με εντιμότητα και καθαρότητα.

Χαίρομαι που η προσπάθειά μας έχει πιάσει τόπο και δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα στην πολιτική και χαίρομαι που συναντώ νέα παιδιά και μου μιλούν με ενδιαφέρον για τα θέματα της πόλης και μου λένε ιδέες και προτάσεις”.

Τα φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ένα βιβλίο με τις αρχαιότητες του Αλίμου, πέτυχαν ο Γρηγόρης Λαμπράκης και ο Θοδωρής Γεωργίου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με ένα μικρό δωράκι, προσφορά της Folli Follie που ξεχωρίζει κάποιους δήμους ή φορείς που είναι δημιουργικοί και τους στέλνει δώρα.

H βασιλόπιτα ήταν από το ζαχαροπλαστείο Myrtille

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο ““Eίμαστε όλοι μαζί μια γροθιά για να κάνουμε τη διαφορά στην πόλη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 11/01/2018 at 6:27 μμ
    Permalink

    ΦΥΡΑ !ΣΑΒΟΥΡΑ! ΕΡΜΑ! ΟΙ ΜΕΧΡ Ι ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΚΙΑ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.