Δήμαρχος Αλίμου: “Εκτιμώ ότι είναι ασφαλές πια, να κολυμπάμε στα νερά μας άφοβα” (VIDEO&EIKONEΣ)




“Εκτιμώ ότι είναι ασφαλές πια, να κολυμπάμε στα νερά μας άφοβα” δήλωσε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, μετά τον αγιασμό των υδάτων που έγινε σήμερα στη μαρίνα Αλίμου.

Το ερώτημα αν έχουν καθαρίσει τα νερά από τη ρύπανση που προκάλεσε η μεγάλη πετρελαιοκηλίδα, απασχολεί χιλιάδες κατοίκους του Αλίμου και όχι μόνο, αφού σε λίγους μήνες έρχεται καλοκαίρι και όλοι αναρωτιούνται:

Θα μπορούμε να κάνουμε άφοβα το μπανάκι μας στις παραλίες της πόλης μας;

Αν κάποιος έκανε μια βόλτα σήμερα στον παραλιακό πεζόδρομο, δίπλα στη θάλασσα, το θέμα αυτό μονοπωλούσε τις συζητήσεις. Είναι ή δεν είναι κατάλληλα τα νερά για κολύμβηση;

Ο δήμαρχος αμέσως μετά τον αγιασμό βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, στη μαρίνα Αλίμου, για την καθιερωμένη κοπή της πίτας.

“Επειδή με ρωτάνε πολλοί αν τα νερά έχουν καθαρίσει, πια με τις διαδικασίες που έγιναν από τις εταιρίες καθαρισμού έχει αποκατασταθεί η κατάσταση, εκτιμώ δηλαδή ότι είναι πια ασφαλές να μπορούμε να κολυμπάμε στα νερά μας άφοβα. Να έχουμε μια χρονιά με κρυστάλλινα νερά χωρίς άλλα απρόοπτα αλλά μόνο με δημιουργικότητα και θετικές εξελίξεις” δήλωσε ο Ανδρέας Κονδύλης.

Για τη μαρίνα Αλίμου και τον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΝΟΚ, Γιώργο Χριστόπουλο είπε:

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, εύχομαι η χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, φώτιση, δημιουργικότητα, έμπνευση, να έχει δύναμη το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου στο έργο που κάνει και επιτυχίες στους αθλητές. Μου φαίνεται σαν χτες πρόεδρε που κόβαμε την πίτα πέρυσι και λέγαμε ότι θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα της μαρίνας, Σήμερα που μιλάμε είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός και όταν ξεκινήσουν οι εργασίες θα έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι της πόλης μας.

Ο δήμος μας έχει φροντίσει να υπογράψει σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ που καλύπτει τα ζητήματα που αφορούν την πόλη (δημοτικά τέλη, κολυμβητήριο, ΝΟΚ) που έπρεπε να κατοχυρώσουμε σαν δημοτική αρχή”.

Το σταυρό έπιασε ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΝΟΚ, Χριστόφορος Χρυσάφης.

 

Μεταμόρφωση Σωτήρος Καλαμακίου

Τελετή Αγιασμού των Υδάτων από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Αλίμου «Μικρό Λιμανάκι» στις εγκαταστάσεις του Ομίλου 

Publié par Kapatais Christos sur samedi 6 Janvier 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.