Aστέρας Βουλιαγμένης: Θα προσλάβει ανειδίκευτο προσωπικό από την περιοχή
(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σύμφωνο συναντίληψης υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εκπροσωπώντας το Δήμο, με τον κ. Στυλιανό Κουτσιβίτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ».

Στόχοι του συμφώνου είναι:

Η βελτίωση και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής με τη δημιουργία έργων υποδομής, για την προμήθεια υλικών και υπηρεσιών, καθώς και η δημιουργία κοινωνικών, πολιτιστικών, περιβαλλοντικών και ανθρωπιστικών δράσεων.

Η προώθηση της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, με σημείο αναφοράς την ανάδειξη της, ως τόπο με μεγάλη περιβαλλοντική, πολιτιστική και κοινωνική αξία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του συμφώνου η εταιρεία δεσμεύεται να υλοποιήσει εντός δώδεκα μηνών από την υπογραφή του, τεχνικό έργο ή έργα ή προμήθεια τελικού ύψους 650.000,00 €. Το έργο θα το υποδείξει ο Δήμος και θα έχει στόχο την αναβάθμιση της περιοχής.

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της τοπικής ανεργίας, μία από τις δράσεις του Δήμου που αναφέρεται στο πενταετές επιχειρησιακό του πρόγραμμα, η εταιρεία θα προωθήσει το εργατικό δυναμικό που κατοικεί στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσλαμβάνοντας σημαντικό ποσοστό του ανειδίκευτου προσωπικού στο νέο ξενοδοχείο από την περιοχή.

Ο Δήμος θα παρακολουθεί τη δέσμευση αυτή, μέσω απολογιστικών στοιχείων που θα αποστέλλει η εταιρεία στο Δήμο.

Τέλος, με γνώμονα την προώθηση της κοινωνικής, περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, με σημείο αναφοράς της ανάδειξη της, ως τόπο με μεγάλη πολιτιστική και κοινωνική αξία, στοχεύοντας παράλληλα στην κοινωνική ανταπόδοση της επένδυσης, συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο μερών, ότι πολύ σημαντικό μέρος των δράσεων, που εντάσσονται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θα διενεργούνται εντός των ορίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για σκοπούς φιλανθρωπικού, κοινωνικού, περιβαλλοντικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, δημιουργώντας προστιθέμενη κοινωνική αξία στην περιοχή. Ειδικότερα προς επίτευξη των στόχων της ως άνω τρίτης κατεύθυνσης του παρόντος, τα μέρη συμφωνούν όπως συγκροτηθεί ομάδα εργασίας, στην οποία θα συμμετέχει εκπρόσωπος ενός εκάστου των μερών. Επιπλέον διευκρινίζεται, ότι οι δράσεις αυτές θα έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Το συμφωνητικό που υπεγράφει αποτελεί το επιστέγασμα των ενεργειών του Δημάρχου, ο οποίος, εξ αρχής είχε δηλώσει θετικός στην προοπτική της επένδυσης στον Αστέρα αρκεί αυτή να σέβεται τον περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία επικυρώθηκε, «αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πόλης».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

χόλια στο “Aστέρας Βουλιαγμένης: Θα προσλάβει ανειδίκευτο προσωπικό από την περιοχή

 • 24/01/2018 at 9:42 μμ
  Permalink

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΣΥΜΙΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΛΚΥΟΝΗΣ 36, 17562 – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
  ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 26/3/87
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6942682532
  E-mail: [email protected]

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:
  2007 – 2009: Σπουδές στο Δημόσιο ΙΕΚ Τίρυνθας Νομού Αργολίδος, ειδικότητα: <>.
  2004: Αποφοίτηση από ΤΕΕ Μολάων Λακωνίας, Ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων Η/Υ.
  ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ:
  Αύγουστος 2017-Δεκέμβριος 2017 : Απασχόληση ως πωλήτρια σε εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων στο Παλαιό Φάληρο.
  Ιούνιος 2013 – Ιανουάριος 2017: Απασχόληση ως υπεύθυνη σε μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.
  Μάιος 2012 – Σεπτέμβριος 2012: Απασχόληση ως Ιδιωτική Υπάλληλος στο ξενοδοχείο <> στην Πλύτρα Λακωνίας. Απασχόληση στην υποδοχή(reception) και στον μπουφέ.
  Νοέμβριος 2011 -Μάρτιος 2012 Απασχόληση ως σερβιτόρα σε Ιταλικό Εστιατόριο<>στην Πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό Αττικής.
  Σεπτέμβριος 2010 – Σεπτέμβριος 2011: Απασχόληση ως υπάλληλος σε διοικητική θέση δημόσιας υπηρεσίας ΟΤΑ Δημαρχείου Παπαδιανίκων Νομού Λακωνίας, στα τμήματα εξυπηρέτησης κοινού, Ληξιαρχείου, Πρωτοκόλλου και τηλεφωνικού κέντρου.
  Ιανουάριος 2009 – Μάιος2010: Απασχόληση ως πωλήτρια σε εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων στον Κορυδαλλό.
  Σεπτέμβριος-Μάιος2008: Απασχόληση ως υπάλληλος γραφείου στην εταιρία Contact Center Icap στο τμήμα τηλεφωνικού κέντρου.
  Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2007: Πρακτική εργασία σε λογιστικό γραφείο ως υπάλληλος γραφείου.
  ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ: Αγγλικά (Μέτρια γνώση)
  ΓΝΩΣΗ Η/Υ: Κάτοχος πιστοποίησης Key-Cert ECDL (word,excel,internet)

  Απαντήστε
 • 25/01/2018 at 7:59 μμ
  Permalink

  Είναι απορίας άξιον γιατί οι συνυπογράφοντες το “μνημόνιο συνεργασίας “,όπως το χαρακτηρίζουν, τηρούν σιγή ιχθύος για την επί 14μηνο καταστροφή που συντελείται, κατ’αρχήν του έμψυχου δυναμικού του Αστέρα βουλιαγμένης με την στοχευμένη απομάκρυνση του και βεβαίως με την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής αφού οι υπηρεσίες του κράτους “υπολειτουργούν “με την εγκληματική ανοχή του σπουδαίου δήμαρχου. Αναφορικά δε με την στάση του διευθύνοντα συμβούλου του Αστέρα Βουλιαγμένης,λειτουργεί ως γραφείο ανεύρεσης εργασίας, στους εργαζόμενους που έχει απομακρύνει και σε κάθε περίπτωση σε εκμεταλλευτή του δράματος της ανεργίας των νέων και εν’γένει των ανέργων της χώρας με δήθεν συμφωνίες. Εύχομαι να τους αξιώσει η τύχη να έχουν την ευκαιρία να δουν τα αποτελέσματα των πράξεων τους ,που δεν είναι άλλες από την καταστροφή της ιστορίας του Αστέρα βουλιαγμένης ως ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ στον ξενοδοχειακό χάρτη της χώρας μας.

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.