Από την 1η Φλεβάρη η ελεγχόμενη στάθμευση στο Ελληνικό




Από την 1η Φεβρουαρίου αρχίζει επίσημα η εφαρμογή της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στις γειτονιές του Ελληνικού, γύρω από το σταθμό του μετρό.

Να σημειωθεί ότι όσοι αφήνουν αυτοκίνητα εντός της ζώνης χωρίς πινακίδες θα απομακρύνονται άμεσα από τις υπηρεσίες του δήμου.

Κάρτες χρονοχρέωσης θα πωλούνται σε όλα τα περίπτερα που βρίσκονται στη Λεωφόρο Ιασωνίδου.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:

“Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά και αν πετύχει θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου μας που έχουν ανάγκη γιατί όπως και στους άλλους δήμους που εφαρμόζεται έχει ως κεντρική φιλοσοφία την διευκόλυνση των κατοίκων μας .
Για να πετύχει όμως απαιτείται η καλή συνεργασία τόσο των κατοίκων που βρίσκονται εντός ζώνης και θα σταθμεύουν ελεύθερα στην μπλε ζώνη με την απαραίτητη κάρτα -άδεια, όσο και των επισκεπτών που θα μπορούν να σταθμεύουν μόνο στην λευκή ζώνη για λίγες μόνο ώρες με την κάρτα χρονοχρέωσης.
Η Αυτοδιοίκηση είναι για να δίνει λύσεις και μετά από 2 1/2 χρόνια απίστευτης γραφειοκρατικής ταλαιπωρίας κάνουμε πράξη μια ακόμα προοκλογική μας εξαγγελία για νοικοκύρεμα στους δρόμους και στις γειτονιές μας που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.