Άλιμος: Σκοτώνουν αδέσποτα γατιά με δηλητηριασμένα ψάρια




Τα απανωτά κρούσματα θανάτωσης αδέσποτων γατιών με δηλητηριασμένα ψάρια που κάποιος ασυνείδητος σκορπάει σκόπιμα στις οδούς Κατίνας Παξινού και Κοτζιά στον Άλιμο Αττικής έχουν προκαλέσει αναστάτωση και οργή στους φιλόζωους και κατοίκους της περιοχής που γίνονται τους τελευταίους μήνες μάρτυρες μαζικής εξόντωσης των γατιών στην γειτονιά τους.

Όπως καταγγέλλει η ομάδα «Φιλόζωοι Αλίμου» τους τελευταίους 5 μήνες, έχει ενημερωθεί για 3 περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων γατιών που κατανάλωσαν ψάρια εμποτισμένα με δηλητήριο στις παραπάνω οδούς. Τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε χθες όταν φιλόζωοι της περιοχής βρήκαν έναν νεκρό αδέσποτο γάτο και δίπλα από το άψυχο κορμάκι του εντοπίστηκε το δηλητηριασμένο ψάρι που κατανάλωσε και του διέκοψε τόσο βίαια τη ζωή του.
Και για τα τρία περιστατικά δηλητηρίασης έγινε σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Η ομάδα «Φιλόζωοι Αλίμου» εφιστά την προσοχή τόσο των κηδεμόνων ζώων και όλων εκείνων που φροντίζουν αδέσποτα καθώς ο δολοφόνος εξακολουθεί να παραμένει άγνωστος και ενδεχομένως να συνεχίσει τα φρικτά του εγκλήματα εις βάρος των ζώων. Καλεί όλους τους πολίτες να ελέγχουν για τυχόν ύποπτες κινήσεις κυρίως στις οδούς Κατίνας Παξινού και Κοτζιά.

Όποιος έχει οποιαδήποτε αξιόπιστη πληροφορία και αποδεικτικά στοιχεία ώστε να εντοπιστεί ο δράστης και να παραδοθεί στην δικαιοσύνη να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου ή να αφήσει μήνυμα στη σελίδα της ομάδας «Φιλόζωοι Αλίμου» που διαθέτει στο facebook.

ΠΗΓΗ: istoriesadespoton.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.