Xριστουγεννιάτικο παζάρι από την Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής




Η Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής “ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ” διοργανώνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση & το 3ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.
Την Κυριακή 17/12 το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα λειτουργεί 10:00 -14:00 & το απόγευμα 18:00-21:00. Από Δευτέρα 18/12 έως την Παρασκευή 22/12 θα είναι μόνο τα απογεύματα 18:00-21:00.
Επίσης όλες οι Χορευτικές ομάδες του Συλλόγου μας θα χορέψουν Χορούς απ όλη την Ελλάδα και θα μαγειρέψουν αυτή τη φορά παραδοσιακές πίτες & παραδοσιακά εδέσματα από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και την Κρήτη.
Την πρώτη φορά μαγειρεψαν μόνο Ηπειρωτικες πίτες.
Τα μικρά παιδιά του Συλλόγου μας ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες και το χαίρονται πάρα πολύ.
Κοντά μας θα είναι ο Chef Ζηκος Κοντογεωργης που είναι χορευτής και μέλος του Συλλόγου μας από μικρό παιδάκι, ο οποίος θα βοηθήσει τους μικρούς μάγειρες και θα δημιουργήσει μαζί μας.
Στόχος του Συλλόγου μας να μάθουν και οι νεώτερες γενιές τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, των οποίων οι ρίζες χάνονται στα βάθη των αιώνων…..
Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τις δράσεις του Συλλόγου μας, να γλεντήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με Υγεία και Αγάπη!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.