Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης




 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης έτους 2017, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του σκακιστικού συλλόγου ΦΟ Ελληνικού και φιλοξενήθηκε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης.

Στη διοργάνωση συνέβαλε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, η Σχολική Επιτροπή ΠΕ  του Δήμου, ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Αργυρούπολης και η Ένωση Γονέων του Δήμου.

Για πρώτη χρονιά στα όρια του Δήμου μας διοργανώθηκε τουρνουά σκάκι για νηπιαγωγεία δίνοντας μάλιστα μία πρόκριση για την τελική φάση. Έτσι οι συμμετοχές έφτασαν τις 85 σε Νηπιαγωγεία ,Δημοτικά και Γυμνάσια αριθμός πολύ μεγάλος, συγκριτικά με τον πληθυσμό του Δήμου μας. .Ο ΦΟ Ελληνικού συμμετείχε με 20 παιδιά, που διακρίθηκαν στους αγώνες καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις και μας έκαναν υπερήφανους.

Για τη στήριξη ώστε να πραγματοποιηθούν αυτοί οι όμορφοι αγώνες πρέπει να ευχαριστήσουμε :

  • τον Δήμαρχο του  Δήμου  Ελληνικού Αργυρούπολης, Κο Γιάννη Κωνσταντάτο
  • τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικό Σύμβουλο,  Κο Βαγγέλη Νικοθώδη
  • τον Πρόεδρο της Ενωσης Γονέων  Κο Σταύρο Γκούζο
  • τον Διευθυντή  του 3ουΔημοτικού Αργυρούπολης Κο Μελιδώνη
  • τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων  και κηδεμόνων του 3ουΔημοτικού Αργυρούπολης Κο Παναγιώτη Φύτρο καθώς και όλα τα μέλη, που μας βοήθησαν στη διοργάνωση
  • τους δασκάλους σκακιού των Σχολείων του Δήμου
  • τον επικεφαλής διαιτητή Κο Γιάννη Λίτσα
  • τους αθλητές του ΦΟ Ελληνικού, που βοήθησαν στη τη διοργάνωση

 Τις απονομές έκαναν, τιμώντας μας με την παρουσία τους, ο  πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κος Νικοθώδης ,ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου κος Γκούζος, ο πρόεδρος του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Ευρωπαικό Πρότυπο κος Καργιωτάκης ,ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση  κος Καρδαμάκης, ο  Διευθυντής  του 3ου Δημοτικού Αργυρούπολης Κος Μελιδώνης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  του 3ου Δημοτικού Αργυρούπολης κος  Παναγιώτης Φύτρος και ο γραμματέας ς του ΦΟ Ελληνικού κος Περτζινίδης.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το σκάκι με την αθρόα συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους .

Αξίζει να σημειωθεί και η προσφορά Υποτροφιών φοίτησης από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο στους διακριθέντες, όπως και τα δωρεάν μαθήματα για ένα χρόνο σε όλους τους μαθητές  που διακρίθηκαν ανά κατηγορία και δεν έχουν αθλητικό Δελτίο.

Ευχή μας είναι να διοργανώνουμε πάντα τέτοιους αγώνες βοηθώντας στην διάδοση του σκακιού και να ερχόμαστε κοντά στα παιδιά ώστε  να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο όμορφη , λίγο πιο χαρούμενη….

Για εμάς, και για τα παιδιά μας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Φ.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

 ΘEΟΔΩΡΟΣ ΦΙΛΙΟΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.