Παλαιό Φάληρο: Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο
Το τελευταίο αντίο σε ένα συνεπή δημοσιογράφο και έναν γλυκύτατο άνθρωπο είπαν συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι το απόγευμα της Παρασκευής στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όπου κηδεύτηκε ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος. Ο Δ. Αλειφερόπουλος έφυγε σε ηλικία 47 ετών την Τετάρτη χτυπημένος από τον καρκίνο και μετά απο βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τον εκλιπόντα συνόδευσαν πλήθος δημοσιογράφων που αποχαιρέτισαν τον καλό φίλο και συνάδελφό τους.

Από τον πολιτικό κόσμο, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Στεφάνια απέστειλαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, η ΕΣΗΕΑ και οι συνάδελφοί του από τη Βουλή.

Στους επικήδειους λόγους που εκφωνήθηκαν από συγγενείς και φίλους του, τονίστηκε «το ήθος και ο τρόπος, με τον οποίο ο εκλιπών ασκούσε τη δημοσιογραφία καθώς και το γεγονός ότι είχε κερδίσει το σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση όλων».

Στην είσοδο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου υπήρχε βιβλίο συλλυπητηρίων, καθώς και κουπόνια για δωρεές που θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.