Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής




Αντιπροσωπεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής τη Γενική Διευθύντρια κα Χριστίνα Καπαρτή, επισκέφτηκε το Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης, και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός μέσω του Κέντρου Logistics συνδράμει στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας Αττικής προσφέροντας υλικά άμεσης ανάγκης. Η Κυπριακή αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία και ξεναγήθηκε στο Κέντρο Logistics καθώς και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Έλαβε γνώση τόσο για τις δράσεις που αφορούν τους πρόσφυγες-μετανάστες, αλλά και για τις υπόλοιπες δράσεις του Κέντρου που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες Ελλήνων πολιτών.

Η Γενική Διευθύντρια κα Χριστίνα Καπαρτή δήλωσε την πρόθεσή της για συνεργασία και βοήθεια στο πλαίσιο των δράσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό για τη βοήθεια και την στήριξή του προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής δήλωσε:

“Το Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης, και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, με απόφαση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου εδώ και πολύ καιρό έχει διευρύνει τις δράσεις του σε πολλούς τομείς προσπαθώντας να συνδράμει φορείς συλλογικότητας αλλά και πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η αρωγή και συνεργασία με φορείς όπως ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη θέση”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.