«Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα με Κοκκίνου, Δάντη, Χολίδη, Κυριαζή και Stan




Η «Κόκκινη Νύχτα» επιστρέφει στη Γλυφάδα! Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – κι αυτή τη φορά είναι διπλή. Η κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Γλυφάδας και του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στο ξεκίνημα της εορταστικής περιόδου, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ.

Την επομένη ακριβώς, δηλαδή την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην Άνω Γλυφάδα (Τερψιθέα – Αγ. Τρύφωνα) η «Κόκκινη Κυριακή» από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με ζωντανές συναυλίες, παρέλαση τυμπανιστών, άμαξες με άλογα, τη Φιλαρμονική και τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το τρενάκι γεμάτο ΑγιοΒασίληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, μπαλονοκατασκευές, κεράσματα, χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες ακόμα εκπλήξεις – δωρεάν για όλους!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, μέχρι αργά το βράδυ.

Στην πλατεία Κατράκη, θα έχει στηθεί η Ονειρούπολη με το σπίτι του Αη Βασίλη και Καρουζέλ! Στην Πλατεία Εσπερίδων, στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει η συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου, τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Κυριαζή. Άλλη μια συναυλιακή σκηνή θα υπάρχει στη διασταύρωση των οδών Λαζαράκη & Γρ. Λαμπράκη και στις 6:30 μ.μ. θα τραγουδήσουν ο Stan και ο Χρήστος Δάντης.

Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Γλυφάδας να γιορτάσουμε αυτό το Σάββατο και αυτή την Κυριακή στους εμπορικούς μας δρόμους, με εκπλήξεις και χάπενινγκ! Μια πρωτοβουλία που, όπως και πέρυσι, θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους και γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη, θα ζωντανέψει τη γλυφαδιώτικη αγορά και θα τονώσει την αγοραστική κίνηση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.