Γλυφάδα: Ο ύποπτος ρόλος πρώην δημοτικού συμβούλου




Ποιος είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας, που σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης απόρριψης μπαζών και σκουπιδιών σε κοινόχρηστους χώρους;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iglyfada.gr, φορτηγό όχημα ιδιωτικής εταιρείας πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» να ρίχνει μπάζα, ξύλα και άλλα υπολείμματα οικοδομικών εργασιών στο χώρο γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα.

Το συμβάν εντόπισε υπάλληλος της Καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας και ενημέρωσε άμεσα την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γλυφάδας, Άννα Καυκά, η οποία και έσπευσε στο σημείο, μαζί με τη Δημοτική Αστυνομία και εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας επέβαλε στο φορτηγό, το οποίο ανήκει σε εταιρεία χωματουργικών έργων, με έδρα το Κορωπί, το προβλεπόμενο πρόστιμο των 10.000 ευρώ, βάσει του κανονισμού καθαριότητας για την εσκεμμένη εγκατάλειψη αντικειμένων (μπαζών κ.ά.) από επαγγελματικά οχήματα εργολάβων ή μεταφορικών εταιρειών σε δρόμους ή σε άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Το λόγο, πλέον, έχουν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, καθώς πέρα από το πρόστιμο, ο Δήμος Γλυφάδας θα καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, στην προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα να βάλει ένα τέλος στο απόστημα της ρίψης σκουπιδιών και μπαζών στους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει σε συνεννόηση με συγγενείς πρώην Δημοτικού Σύμβουλου, κάτι το οποίο θα εξεταστεί από τις αστυνομικές αρχές, καθώς, αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί, ενδεχομένως να πρόκειται για μία ακόμη πρακτική που παραπέμπει σε λογική κυκλώματος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.