Γλυφάδα: ΚΕΠ… από άλλο πλανήτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν από αύριο το πρωί οι νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στο Δήμο Γλυφάδας. Το νέο ΚΕΠ της πόλης, στην οδό Γούναρη 199, αντικαθιστά την ακατάλληλη και δυσλειτουργική υποδομή της οδού Επιδαύρου 5Α , όπου στεγαζόταν τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ακόμη μια ενέργεια που εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή για την αναμόρφωση των υπηρεσιών, τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας τους και τον εξορθολογισμό των δαπανών που καταβάλλει ο Δήμος.

Σημειώνεται ότι οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε μοντέρνο, ευρύχωρο κτίριο, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, το οποίο διαθέτει, ασφαλώς, και όλες τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των πολιτών με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μετά τις εορτές, θα μεταφερθούν εκεί και άλλα τμήματα του Δήμου (Τεχνική υπηρεσία , Δημοτική Αστυνομία, ΚΑΠΠΑ, Fix my city), δημιουργώντας έτσι ένα νέο σημείο αναφοράς της πόλης, που -μεταξύ άλλων- με τη συγκέντρωση των υπηρεσιών σε ένα σημείο και την ανάπτυξη της διαλειτουργικότητας μεταξύ τους, θα εφαρμόζει στην πράξη την έννοια της υπηρεσίας μιας στάσης (one stop shop) για τον πολίτη.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι με την ορθολογική διαχείριση και την οικονομία κλίμακος που επιτυγχάνεται, προκύπτει, σε σχέση με τις παλιές υποδομές, εξοικονόμηση κόστους πάνω από 50% μηνιαίως!

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε σχετικά: «Θέτουμε σήμερα σε λειτουργία ένα νέο, σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών ΚΕΠ στην πόλη μας, συνεπείς στη δέσμευσή μας για αναδιοργάνωση, αναμόρφωση και εκ νέου χωροθέτηση συνολικά των υπηρεσιών, προς όφελος του δημότη. Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθεια που έχουμε αναπτύξει για τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

«Το νέο ΚΕΠ αποτελεί την έμπρακτη απεικόνιση της επιδίωξης της δημοτικής μας αρχής: Της δημιουργίας μιας Γλυφάδας φιλικής, ποιοτικής και λειτουργικής για όλους», δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αστικής ανάπτυξης και Πολεοδομίας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

 

 

Παλαιό ΚΕΠ στην οδό Επιδαύρου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.