Γλυφάδα: «Γοργόνες και μάγκες» σαγήνεψαν το κοινό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ, στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» η συναυλία-θεατρικό δρώμενο «Γοργόνες και Μάγκες».

Στη μεγάλη αυτή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, όπου, αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Γλυφάδας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανταποκρίθηκαν περίπου 3.000 κόσμος που κατέκλυσε το χώρο, δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο, μεταξύ άλλων, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο μεγάλος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας, όπως και ο τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος.

Στην παράσταση αυτή, η οποία αποτελεί μεταφορά της άκρως επιτυχημένης κινηματογραφικής παραγωγής της «FinosFilm», «Γοργόνες και Μάγκες», συμμετέχουν πολύ μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, θεατρικού, κινηματογραφικού και μουσικού, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Βογιατζής, Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης κ.ά., ενώ παράλληλα τα τραγούδια της παράστασης ερμήνευσε ζωντανά στη σκηνή, για πρώτη φορά, ο τραγουδιστής, Γιάννης Πλούταρχος, με τη συνοδεία επταμελούς ζωντανής ορχήστρας υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.

Το κοινό που βρέθηκε στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» απόλαυσε με την καρδιά του μια παράσταση υψηλού επιπέδου, ενώ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει με το κέφι του και να τραγουδήσει τα δημοφιλή τραγούδια που ερμήνευσε ο καταξιωμένος αοιδός, Γιάννης Πλούταρχος, μαζί του, τα περισσότερα από τα οποία ενορχήστρωσε μουσικά, παίζοντας πιάνο, ο Μίμης Πλέσσας, από τη σκηνή.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Τομεάρχης Πολιτισμού, Βάνα Μπάρμπα, η οποία αρχικά, από τη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο που συνέρρευσε στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας για να απολαύσει αυτήν τη σπουδαία καλλιτεχνική βραδιά. τους παραγωγούς και συντελεστές της εκδήλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον καταξιωμένο ηθοποιό, Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε και στην κινηματογραφική ταινία «Γοργόνες και Μάγκες», ερμηνεύοντας, όπως και τώρα, το ρόλο του «Παναγή», όπως και στο μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, για την προσφορά τους στον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό τομέα της χώρας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη και συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών, τα οποία και παρέλαβαν υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γλυφάδας και θα διανεμηθούν προς δημότες της Γλυφάδας που τα έχουν ανάγκη, ειδικά στην περίοδο των εορτών.

ΠΗΓΗ: glyfada24.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.