Eνημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης




Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης, η Διευθύντρια Απασχόλησης και Κοινωνικής Διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης, κ. Barbara Kauffmann, συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο της Γεωγραφικής Μονάδας για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Jiri Svarz, καθώς και τα στελέχη της συγκεκριμένης Μονάδας κ. Παύλο Δημητρίου και κα Ivona Matousova και η Προϊσταμένη της Ε.Υ. Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας, Κοινων. Ασφάλισης και Κοινων. Αλληλεγγύης, Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΕΔΚΑ, κα Ευδοξία Κάϊλα, προκειμένου να ενημερωθούν για την τετράμηνη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας Υγείας –Παιδείας και Εθελοντισμού Δ. Ηλιούπολης, κος Λεωνίδας Γκούμας, και η υπεύθυνη πράξης του Κέντρου Κοινότητας, κα Πανωραία Κοντογιάννη, τους ενημέρωσαν για την μέχρι τώρα λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου, για τον αριθμό των ωφελουμένων και των υπηρεσιών που τους παρασχέθηκαν.

Παρακολούθησαν εξυπηρέτηση πολιτών, περιηγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες.
Το Κέντρο Κοινότητας είναι τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται. Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, κα Θεανώ Φωτίου, «Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πιο βασικό κύτταρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και το πρώτο παράδειγμα συνεργασίας κράτους-τοπικής αυτοδιοίκησης».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.