Ελληνικό: Τα μηνύματα Τσίπρα και Κωνσταντάτου για την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος




“Σήμερα κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας”, τόνισε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για το Ελληνικό, από τους αρμόδιους υπουργούς.

Το ΠΔ “οδηγείται στο ΣτΕ, εντός του 2017, όπως ακριβώς προέβλεπε το αρχικό μας πλάνο”, υπογράμμισε στην ίδια ανάρτηση ο κ. Τσίπρας.

«Ξεπεράσαμε δύσκολα εμπόδια και προχωράμε. Μέχρι το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα έργα και έως το τέλος του 2018 θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη. Μια εμβληματική επένδυση ξεκινάει και δε θα μείνει μόνη», σημείωσε σε δεύτερη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό υπεγράφη σήμερα από τους αρμόδιους υπουργούς και οδηγείται στο ΣτΕ, εντός του 2017, όπως ακριβώς προέβλεπε το αρχικό μας πλάνο. Σήμερα κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα ταχύτητας και αποτελεσματικότητας. pic.twitter.com/q2d8XhxTCt

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 22, 2017

Η αξιοποίηση του Ελληνικού μάλλον ξεκινάει! Σήμερα υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό και η φώτο δείχνει τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να επεξεργάζονται τον χάρτη του Ελληνικού” έγραψε στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Αισθάνομαι ικανοποίηση από την εξέλιξη αυτή.

Ο συγκεκριμένος χάρτης όμως, δείχνει τον δήμο μας, με τους κατοίκους του, καθώς και πολλές εγκαταστάσεις μας που στεγάζονται εντός του αεροδρομίου.

Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε στην κυβέρνηση τις προτάσεις μας, ως ο Δήμος που, διοικητικά και χωροταξικά του ανήκει κατά 90% το πρ. αεροδρόμιο.

Φυσικά καμία επένδυση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ομαλά, ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι εδώ και πολλά χρόνια, αταλάντευτα και δίχως κωλοτούμπες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, παλέψαμε υπέρ της επένδυσης.

Ωστόσο, η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει λύση στα ζητήματα που της έχουμε θέσει με τον σεβασμό που μας αρμόζει.

Από κοινού μπορούμε να κτίσουμε την επόμενη μέρα του Δήμου που θα έχει πλέον το προνόμιο να υποδεχτεί την μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια

Η αξιοποίηση του Ελληνικού μάλλον ξεκινάει! Σήμερα υπογράφηκε το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό και η φώτο δείχνει τ…

Publié par Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης sur vendredi 22 décembre 2017

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελληνικό: Έπεσαν οι υπογραφές – Χτίζουν θέσεις στη Lamda οι επενδυτές

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.