Δύσκολα Χριστούγεννα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας




Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, ο πρώην παρουσιαστής Kωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας.

Χθες το βράδυ διασκέδαζε με φίλους του σε μαγαζί της Γλυφάδας και καθώς επέστρεφε στο σπίτι με τη μοτοσυκλέτα του, έπεσε πάνω σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο Κωνσταντίνος έχει ένα γιο 6 ετών.

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής δίνει «μάχη» στην εντατική, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο από το protothema.gr ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.