Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ηλιούπολης
Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 6.30 μ.μ., στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου & Κουντουριώτη).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή σπουδαστών του Ωδείου απ’ όλα τα διδασκόμενα όργανα: κλασικές και ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνο, αρμόνιο, ακορντεόν, μπουζούκι, ντραμς, αλλά και από σπουδαστές και σπουδάστριες του κλασικού, μοντέρνου και λαϊκού τραγουδιού.

Θα εμφανισθούν, επίσης, οι μικροί σπουδαστές των τμημάτων μουσικής προπαιδείας. Κεντρικό ρόλο θα έχουν  οργανικά και φωνητικά σύνολα του Ωδείου, όπως η ‘Παιδική Χορωδία’, το σύνολο ‘Κιθάρες plus’, το γυναικείο ‘Φωνητικό Σύνολο’ και το ‘Λαϊκό Σύνολο’, με τη συνοδεία καθηγητών του Ωδείου.

Η μουσική που θα ερμηνευθεί, περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων σκοπών και τραγουδιών του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου  σε καθιερωμένες, αλλά και σε εκμοντερνισμένες εκδοχές, όπως και κάλαντα από την ελληνική παράδοση.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές την πολύτιμη εμπειρία της δημόσιας καλλιτεχνικής εμφάνισης και το συναρπαστικό βίωμα της μουσικής σύμπραξης αλλά και να μας δώσει την ευκαιρία ν’ απολαύσουμε ένα χαρούμενο και ποιοτικό εορταστικό πρόγραμμα.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου είναι ο συνθέτης Λεωνίδας Κανάρης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε όλους!
Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης
Τηλέφωνο:  210 9967551
Διεύθυνση: Θάλειας Λουκίδου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου, 2ος όροφος

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. 

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.