Aνδρέας Κονδύλης: “Κάναμε τη νύχτα μέρα στη Δωδεκανήσου” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η νύχτα μέρα έγινε στη Δωδεκανήσου, στο Άνω Καλαμάκι, μετά την αλλαγή του φωτισμού με λαμπτήρες LED φιλικούς προς το περιβάλλον με υπερσύγχρονες προδιαγραφές και πλήρως ανακυκλώσιμους.

Η διαφορά είναι τεράστια αφού ο δρόμος και τα πεζοδρόμια έχουν “λουστεί” στο φως δίνοντας τη νύχτα μια αίσθηση ασφάλειας στους πολίτες αλλά και στους οδηγούς. Όπως είπε στο ΝΟΤΙΑ.GR ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, η οικονομία είναι της τάξης του 50-75%, ενώ μέσα στο 2018 θα αντικατασταθεί όλος ο φωτισμός της πόλης.

 

 

“Mόλις εγκαταστήσαμε και ξεκινήσαμε να λειτουργούμε τα πρώτα φωτιστικά led στη λεωφόρο Δωδεκανήσου. Αλλάξαμε όλον το φωτισμό, είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα το βράδυ, ο φωτισμός είναι δυνατός, καθαρός με λευκό φως, υπάρχουν συνθήκες κυκλοφορiακής ασφάλειας και βεβαίως υπάρχει μια τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας” λέει ο δήμαρχος

“Γίνεται 50-75% οικονομία στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Στόχος και προγραμματισμός μας είναι μέσα στο 2018 να εγκατασταθεί όλος ο φωτισμός της πόλης με φωτιστικά νέας τεχνολογίας. Είναι προεκλογική μας δέσμευση, το δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό και έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην υλοποοίηση.

Αλλάζοντας όλον το φωτισμό θα αλλάξει και όλη η εικόνα της πόλης το βράδυ. Μια πρώτη καλή γεύση μπορεί να πάρει ο καθένας μας από το πως είναι η Δωδεκανήσου το βράδυ”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΙΝ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.