Ανακοίνωση για το πάρκο Τζαβέλα
Στο διαδίκτυο εμφανίστηκαν φωτογραφίες και προσφυγές για την κοπή των δέντρων στο πάρκο Τζαβέλα. Να υπενθυμίσω ότι λόγω των Αντιπλημμυρικών Έργων (τα οποία κάποιοι πολέμησαν με προσφυγές στο ΣΤΕ) απομακρύνθηκε η παιδική χαρά και όλα τα όργανα που υπήρχαν.

Σήμερα, μετά το πέρας των έργων, προχωρούμε στην αποκατάσταση του πάρκου τοποθετώντας σύγχρονη και πιστοποιημένη παιδική χαρά, προχωρούμε στην ανάπλαση του Γηπέδου Μπάσκετ και τοποθετούμε όργανα γυμναστικής ενηλίκων. Επίσης φυτεύουμε πάνω από 20 νέα δέντρα , πικροδάφνες και αναρριχητικά φυτά.
Σχετικά με τα δέντρα που κόπηκαν, αυτά ήταν σάπιες λεύκες οι οποίες έθεταν σε κίνδυνο τα παιδιά μας που θα παίζουν στην παιδική χαρά. Είχαμε την υποχρέωση για την αποφυγή ατυχήματος να τα κόψουμε.
Το πάρκο μετά την ολοκλήρωσή του θα γίνει ένα από τα καλύτερα πράσινα πάρκα στην πόλη μας!

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.