3Β: Διανομή των πακέτων Αγάπης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πραγματοποίησε σήμερα την καθιερωμένη διανομή των πακέτων Αγάπης στους δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Μεγάλα πακέτα με όλα τα είδη διατροφής, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δωροεπιταγές σουπερμάρκετ για να προμηθευτούν το κρέας, τα λαχανικά και ότι άλλο επιθυμούν, ώστε να μην λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Παρόντες στη διανομή ήταν ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η αντιδήμαρχος Νανά Καραγιάν, η οποία δήλωσε:

“Η διανομή υλοποιήθηκε με προϊόντα από το κοινωνικό παντοπωλείο, χορηγίες σε δωροεπιταγές από χορηγούς συμπολίτες μας και ευγενείς προσφορές επιχειρήσεων της πόλης μας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την προθυμία και την συμβολή του στη δράση μας αυτή. Χρόνια πολλά!”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.