Βούλα: Το τελευταίο “χτύπημα” της συμμορίας με το σίδερο




Τα τελευταία θύματα των Γεωργιανών ληστών – βασανιστών ένα νεαρό ζευγάρι που διέμενε στην περιοχή της Βούλας και δέχτηκαν την επίσκεψη της εγκληματικής ομάδας, δύο ημέρες πριν τη σύλληψή τους μιλούν στο protothema.gr για όλα όσα αντίκρισαν μπαίνοντας στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου.

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι στάθηκαν τυχεροί αφού οι Γεωργιανοί που προφανώς τους παρακολουθούσαν αποφάσισαν να μπουκάρουν μέσα την ώρα που απουσίαζαν. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το σπίτι ήταν λεηλατημένο και θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο αφού οι δράστες είχαν κατεβάσει όλες τις ντουλάπες για να αρπάξουν όσα περισσότερα ρούχα, υποδήματα και κοσμήματα μπορούσαν να κουβαλήσουν.

«Είχαν ξηλώσει ακόμη και τα ντουλάπια της κουζίνας και τα ξύλα από το τζάκι για να βρουν χρήματα» περιγράφουν ενώ όπως λέει ο ένοικος του διαμερίσματος είχαν τέτοιο θράσος και ψυχραιμία που «άνοιξαν το ψυγείο και έφαγαν τη σπανακόπιτα που είχε φέρει η μητέρα μου…Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Όταν μπήκαν απουσιάζαμε. Είναι προφανές ότι μας παρακολουθούσαν».

Άνω – κάτω το διαμέρισμα στη Βούλα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.