Στο Adventure Film Festival το ντοκιμαντέρ των μαθητών του 2ου Λυκείου Bούλας (VIDEO)




Η προβολή του ντοκιμαντέρ των μαθητών του 2ου Λυκείου Bούλας, με τίτλο “ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΜΗΔΕΝ”, ανακοινώθηκε από το Adventure Film Festival. Τα παιδιά, θα βραβευθούν στην εκδήλωση, το Σάββατο 18/11, στις 3 το μεσημέρι

Εντροπία Μηδέν

Eντροπία είναι η έννοια, μέσω της οποίας μετράται η αταξία, της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση. Στη φύση, όταν η τιμή της εντροπίας είναι μηδέν, ισοδυναμεί με την απόλυτη τάξη των πραγμάτων στον χώρο. Λαμπρό παράδειγμα της ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ ΜΗΔΕΝ, είναι η απόλυτη τάξη των φυσικών μνημείων του Ζαγορίου, που είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Βούλας, σε μια διαφορετική προσέγγιση των σχολικών εκδρομών, με στόχο την περιπέτεια και την γνώση.

Με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και με τη συνδρομή του Οργανισμού Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), 21 μαθητές του 2ου Λυκείου Βούλας κινηματογράφησαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σε εξαήμερη απόδραση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, σε Φαράγγι Βίκου, Δρακόλιμνη, Βοϊδομάτη, Ζαγοροχώρια, οι μαθητές τόλμησαν μία διαφορετική προσέγγιση των σχολικών εκδρομών και παρήγαγαν ένα βίντεο συνολικής διάρκειας τεσσάρων λεπτών.

Σκοπός της εκδρομής ήταν να γνωρίσουν οι νέοι τα μνημεία της φυσικής ομορφιάς της χώρας μέσα από έναν υγιεινό τρόπο διαβίωσης.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μέσω του ΟΑΠΠΑ, συνέβαλε στο εγχείρημα καθώς κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών.

Συντελεστές της παραγωγής:

Οργάνωση: Σύλλογος Γονέων 2ου Λυκείου Βούλας

Παραγωγή: Adventure in Greek Nature

Drone: Αντώνης Βρόικος

Editor: Νίκος Αράπογλου

Συνδιοργανωτής & Χορηγός: ΟΑΠΠΑ

Χορηγοί: Εξωραϊστικός Σύλλογος Δικηγορικών «Η Θέμις», PavinCafé, «Γρηγόρης» Μικρογεύματα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.