Οι Κρητικοί της Γλυφάδας δίνουν ελπίδα ζωής στο Μιχάλη




(Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η Κρήτη”)

Ο 19χρονος Μιχάλης από τη Νεάπολη Λασιθίου, χρόνια τώρα ζει μια δανεική ζωή γιατί υποφέρει από σοβαρό καρδιακό νόσημα που έχει φθάσει πια να απειλεί τη ζωή του.

Γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη η άμεση μετάβασή του στη Γερμανία, όπου θα τον παραλάβει η Πρεσβεία μας για να τον οδηγήσει σε ειδική Καρδιολογική Κλινική του Βερολίνου που τον περιμένει ειδική ομάδα.

Για να γίνει όμως αυτό,  χρειάζεται την αγάπη μας, την αγάπη όλων των Γλυφαδιωτών, των Κρητικών, των συνανθρώπων μας.

Γι’ αυτό η Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η ΚΡΗΤΗ” υπό την αιγίδα του ΚΑΠΠΑ του Δήμου οργανώνει μεγάλη συναυλία αγάπης τη Δευτέρα, 13 Νοέμβρη, στις 20.30, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δ.Α.Κ.), Φοίβης 14 και Μεταξά.

Με την ευαισθησία που τον διακρίνει ο δικός μας άνθρωπος Νίκος Ζωϊδάκης έχει προσφερθεί να τραγουδήσει με το συγκρότημά του, η Sound Creation προσφέρει την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, η Ένωση Κρητών την οργάνωση κι ελπίζουμε εσείς όλοι την αγάπη που χρειάζεται για να γίνει η ελπίδα πραγματικότητα για τον Μιχάλη μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, τον Νίκο Κωστόπουλο της Sound Creation, τον Στέλιο τον Τρουλάκη από το Κρητικό εστιατόριο ΠΑΣΙΦΑΗ, το ξενοδοχείο FOUR SEASONS, τους χορηγούς επικοινωνίας τον Νίκο τον Αγγελάκη από τη NotosNet και τον LyraFM.

Ελάτε, λοιπόν, όλοι τη Δευτέρα στο ΔΑΚ για να δείξουμε την ανθρωπιά μας και την αγάπη μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.