Hλιούπολη: Συνέλαβαν ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή




Η οξυδέρκεια και αίσθηση καθήκοντος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής, οδήγησε στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 60χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν μοτοσυκλετιστή και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα στην Ηλιούπολη​.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 60χρονο ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή στην 01:30 και είχε εμφανή σημάδια από σύγκρουση. Τον ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν τον έλεγχο του οχήματος.

Ο οδηγός στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών δεν έδινε πειστικές απαντήσεις. Μετά από τηλεφωνικές επαφές με συναδέλφους τους στην περιοχή, διαπιστώθηκε πως ο άνδρας ηλικίας 60 ετών, είχε παρασύρει και εγκαταλείψει λίγη ώρα νωρίτερα έναν στρατιωτικό που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα.

Άμεσα του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό, ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: newpost.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.