Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κατοίκων στο Δήμο Αλίμου
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κατοίκων στο Δήμο Αλίμου “Κοσμάς ο Αιτωλός” προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο επί της Λεωφόρου Ιωνίας αρ.24 στο Άνω Καλαμάκι.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το Καταστατικό, η Γενική Συνέλευση ματαιώνεται και νέα συνεδρίαση συγκαλείται την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα.

Θέματα:
Διοικητικός απολογισμός δράσεων -εκδηλώσεων.
Οικονομικός Απολογισμός.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού. Προτάσεις, τοποθετήσεις – συζήτηση.
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αιτήσεις υποβολής υποψηφιότητας μέλους για το νέο Δοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή υποβάλλονται στον Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Δημήτρη Δημάκη και στον αντιπρόεδρο Νικόλαο Αλβανό.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Σας καλούμε να καταθέσετε ιδέες και προτάσεις, βοηθώντας έτσι τον Σύλλογο να συνεχίσει την δράση του και την προσφορά του στον πολιτισμό και στον τόπο μας.

Η απερχόμενη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.