Eλληνικό: Χειροπέδες σε ζευγάρι διαρρηκτών (VIDEO)




Την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Καλλιπόλεως στο Ελληνικό, συνελήφθη ζευγάρι Γεωργιανών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του star.gr

Οι δυο τους (ένας άντρας και μια γυναίκα) έπεσαν πάνω σε έναν ιδιοκτήτη διαμερίσματος ο οποίος ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Τους ρώτησε τι θέλουν στην πολυκατοικία, ο Γεωργιανός έδωσε ένα ψεύτικο όνομα διαμερίσματος, ο αστυνομικός κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, τους άφησε να μπουν μέσα και μετά από λίγα λεπτά κλείδωσε την εξωτερική πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.

Στο μεσοδιάστημα, ο ένας από τους δυο Γεωργιανούς, ο άντρας, πήδηξε από το παράθυρο, έπεσε στον ακάλυπτο και εξαφανίστηκε.

Ο αστυνομικός συνέλαβε την κοπέλα που είχε κλειδώσει μέσα, ήρθαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία έχουν γίνει κατά καιρούς πολλές διαρρήξεις και ληστείες με το κόλπο της εξαπάτησης της ΔΕΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.