«Αργοσαρωνικός η θάλασσά μας: το παρόν και το μέλλον της»




Πραγματοποιήθηκε διήμερο σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα: «Αργοσαρωνικός η θάλασσά μας: το παρόν και το μέλλον της», στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά. Διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Α, Β, Γ, Δ Αθήνας.
Το αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η παιδαγωγική διερεύνηση των αιτίων και των επιπτώσεων της πρόσφατης θαλάσσιας ρύπανσης του Αργοσαρωνικού με στόχο οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να επεξεργαστούν με τους μαθητές τους τα στοιχεία του περιβαλλοντικού ατυχήματος και να οδηγηθούν σε δράσεις για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και της παράκτιας ζώνης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης στην τοποθέτησή του ενημέρωσε για όλες τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβη η Περιφέρεια Αττικής και συνεχάρη τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.