Άγιος Δημήτριος: Τα μέλη των ΚΑΠH έμαθαν αγγλικά




Σε εγκάρδιο και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου η τελετή αποφοίτησης για τα τμήματα “Αγγλικών για τον τουρισμό” που έγιναν στα 5 ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΥΝενεργώ που υλοποιείται από την ethelon με τη δωρεά του κοινωφελούς ιδρύματος ΤΙΜΑ.
Το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από την αρχή τόσο από τους υπεύθυνους του Δήμου και των επιμέρους ΚΑΠΗ όσο και από τις εκπαιδεύτριες που ανέλαβαν τα μαθήματα οι οποίες με τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό τους παρακίνησαν τους ωφελούμενους, που συμμετείχαν με επιμέλεια σε όλα τα μαθήματα, να ανακαλύψουν μια νέα γλώσσα και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Βασίλης Κουτσανδρέας, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας, Θανάσης Μπαμπάνας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Παύλος Ειρηνάκης, καθώς και η Υπεύθυνη του Γραφείου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Ειρήνη Καραμανώλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.