3Β: Ενημερωτική εκδήλωση για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια




Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια», πραγματοποιεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017στις 18.00 στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ», Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18, Βούλα (παραπλεύρως του Δημαρχείου).

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο από όλους τους Δημότες:

  • Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
  • Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση,
  • Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.

Το θέμα θα αναπτύξει ο Καθηγητής Αθανάσιος Σκουτέλης, Συντονιστής Δ/ντής Ε’ Παθολογικής Κλινικής και Μονάδας Λοιμώξεων, Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.