Παλαιό Φάληρο: Έρευνα για την κλοπή του αυτοκινήτου της Ασφάλειας διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ




Έχουν περάσει περισσότερες από 40 ώρες από τη στιγμή που οι δύο δράστες έκλεψαν υπό την απειλή όπλων το υπηρεσιακό αυτοκίνητο από αστυνομικό της Ασφάλειας στο Παλαιό Φάληρο και οι αναζητήσεις συνεχίζονται χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, διατάχθηκε έρευνα από το Αρχηγείο για όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν δύο άτομα που κρατούσαν όπλα απείλησαν τον αστυνομικό που βρισκόταν μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια το έκλεψαν.

Σύμφωνα με όσα είπε στους συναδέλφους του ο αστυνομικός, πρόλαβε να δει το όχημα να κινείται προς τα φανάρια της Παραλιακής και στη συνέχεια στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έψαξαν για οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και του γηπέδου Tae Kwon Do ανάμεσα στα οποία έγινε το περιστατικό, όπως επίσης και από τις κάμερες διαχείρισης της τροχαίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στόχος τους ήταν ώστε να δουν προς τα πού κινήθηκε το αυτοκίνητο κατά την διαφυγή όπως επίσης και το πώς έφτασαν νωρίτερα εκεί οι δύο ένοπλοι άνδρες για τους οποίους εκτιμάται πως ήθελαν να κλέψουν το όχημα για να το χρησιμοποιήσουν σε κάποια εγκληματική ενέργεια και μάλλον δεν γνώριζαν πως επρόκειτο για αυτοκίνητο της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.