Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε καλεί να κάνεις την ιδέα σου επιχείρηση
 

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλεί τους νέους επιχειρηματίες της πόλης να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Start Ups) που θα γίνει σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α.. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της βιώσιμης και καινοτόμου επιχειρηματικότητας και στόχος του είναι η κινητοποίηση και υποστήριξη των νέων, για την εξέλιξη της αρχικής τους ιδέας σε επιχείρηση.

Μετά την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, μέχρι 31 Οκτωβρίου προκειμένου να περάσουν στο στάδιο της αξιολόγησης και της ένταξης τους στο πρόγραμμα. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο [email protected].

Θυμίζουμε πως καλούνται επιχειρηματικές ομάδες με καινοτόμες ιδέες, ενδεικτικά στους τομείς:

Αγροδιατροφή

Υγεία και Φάρμακα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Ενέργεια

Περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη

Μεταφορές και εφοδιαστική αλυσίδα

Υλικά – Κατασκευές

Πολιτισμός, Τουρισμός – Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι τουλάχιστον ένα μέλος κάθε επιχειρηματικού σχήματος να ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 45 ετών.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τρεις προτάσεις και το πολύ δύο ανά θεματική ενότητα. Μετά την ένταξη οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε ένα επιχειρηματικό σχήμα ανά θεματική ενότητα.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, η διακεκριμένη οικονομολόγος Prof. Vicky Pryce, ο Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών Ανθρωπίνων Πόρων Πανεπιστημίου Πατρών Χάρης Λαμπρόπουλος και ο Διευθύνον Σύμβουλος της Prisma Συμβουλευτικής S.A, Φραγκίσκος Θεοφύλακτος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στην εκδήλωση μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους σε αντίστοιχα προγράμματα τα στελέχη επιχειρήσεων, Δημήτρης Τσούκλερης, Συνιδρυτής στην εταιρεία Nanoviis και Βασίλης Παρδάλης, συνιδρυτής στην εταιρείας Studio Inceptica, που ξεκίνησαν ως ιδέες και μέσω των προγραμμάτων στήριξης εξελίχθηκαν σε ολοκληρωμένες εταιρείες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά στελέχη των επιμελητηρίων, της αγοράς, του ακαδημαϊκού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το παρόν έδωσαν και στελέχη του ΟΑΕΔ Γλυφάδας οι οποίοι δήλωσαν πρόθυμοι να στηρίξουν με τα μέσα που διαθέτουν το πρόγραμμα.

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους:Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

2132020030 – [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.