Νότια προάστια: Στο στόχαστρο διαρρηκτών ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού




 

Δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έβαλαν στο στόχαστρο διαρρήκτες στα νότια προάστια. Προχθές διέρρηξαν την πολυτελή μεζονέτα του Εμάνουελ Εμενίκε , στην οδό Υγείας στη Βούλα. Μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν 10.000 ευρώ, κοσμήματα μεγάλης αξίας και αρκετά ζευγάρια επώνυμα παπούτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOTIA.GR, χθες το βράδυ, άγνωστοι διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν και στο σπίτι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό, που βρίσκεται σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην οδό Αγχιάλου, στη Βάρη. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον σεκιούριτι του συγκροτήματος, ο οποίος τους κυνήγησε και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά και την διάρρηξη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο, στη Βάρη, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής πιστεύουν ότι σπείρα διαρρηκτών που είναι καλά πληροφορημένοι και γνωρίζουν τις κινήσεις τους, έχουν βάλει στο στόχαστρο ποδοσφαιριστές που μένουν στα νότια προάστια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.