Μηνύσεις για τα επεισόδια στο Δημαρχείο Αλίμου
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλίμου στη συνεδρίαση που έγινε στις 13 Οκτωβρίου αποφάσισε με 5 ψήφους υπέρ και 2 κατά, να υποβληθεί μήνυση από τους Ανδρέα Κονδύλη, Θεοδώρα Σύρμα, Στέφανου Διαμαντή,
Μαρία Ανανιάδου και Αναστασία Σιμητροπούλου για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη συνεδρίαση
της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου Αλίμου, της 12ης Ιουλίου 2017.

Η μήνυση στρέφεται κατά μελών της ΠΟΕ – ΟΤΑ, της ΑΔΕΔΥ, του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του
Δήμου Αλίμου και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ήταν παρόντες οι:

1 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
2 ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΑΡΑΠΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
4 ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
6. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ (αναπλ.μέλος)
7. ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (αναπλ.μέλος)

Κατά ψήφισαν ο Νίκος Τσαμπαρλής και η Κυριακή Καμαρινού, ενώ υπέρ ψήφισε και ο Γιώργος Παναγουλόπουλος που ανεξαρτητοποιήθηκε χθες από την παράταξη του δημάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΜΟΥ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μηνύσεις για τα επεισόδια στο Δημαρχείο Αλίμου

 • 21/10/2017 at 1:14 μμ
  Permalink

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Αρ.Πρωτ.: 86
  ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ Άλιμος, 10-7-2017
  Ταχ.Δ/νση:Επονιτών 7
  Τ.Κ.: 174 55 Άλιμος
  e-mail:[email protected]

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  Η βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων από την μεριά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αλίμου μας έχει φέρει στη δύσκολη θέση να απαντάμε συνεχώς καταγγέλοντάς την.

  Ενώ από την πρώτη στιγμή ο Σύλλογος επιδίωξε τη συνεννόηση και τη συνεργασία για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, διότι πιστεύουμε ότι διοίκηση και εργαζόμενοι πρέπει και έχουν κοινό στόχο τις ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τον Δημότη, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης όμως συνεχίζει να εξαπολύσει αλλεπάληλες πειθαρχικές διώξεις και κινήσεις εναντίον των εργαζομένων.

  Η συνεχιζόμενη αυταρχική επίθεση της Δημοτικής Αρχής εναντίον των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στον Δήμο Αλίμου έχει φτάσει σε σημείο η πειθαρχική δίωξη να είναι η πρώτη μορφή επαφής με τον εργαζόμενο.

  Τελευταία μας εξέπληξε δυσάρεστα η κίνηση της Διοίκησης του Δήμου να καταστρέψει το κυλικείο στο χώρο του Συνεργείου της Καθαριότητας του Δήμου. Να καταστρέψει δηλαδή τον χώρο όπου οι εργαζόμενοι έβρισκαν μια καρέκλα για την ανάπαυσή τους ανάμεσα στις βάρδιές τους, σε κλιματιζόμενη αίθουσα κι ένα ποτήρι δροσερό νερό, όπως ορίζει ο νόμος.

  Επειδή λοιπόν ο Σύλλογος αντέδρασε, ως όφειλε, ζητώντας να εφαρμοστεί ο νόμος για τα παραπάνω, με ανακοίνωσή του στις 6 Ιουλίου 2017 που υπογράφει η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η συνάδελφος Δημητρίου Δήμητρα. ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης αντί να χρησιμοποιήσει τον διάλογο για να λύσουμε μαζί τα παραπάνω εφάρμοσε τη μέθοδο της τιμωρίας για την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

  Εξήγγειλε στις 7 Ιουλίου 2017, σύγκληση της Εκτελεστικής Επιτροπής με σύνθεση πειθαρχικού οργάνου για την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 15.00 μ.μ. με σκοπό να παραπέμψει για απόλυση τη συνάδελφο Δήμητρα Δημητρίου, επειδή έχει κάνει το βαρύτατο παράπτωμα να κοινοποιήσει το δικό της έγγραφο.

  Έγγραφο στο οποίο έθετε την ανορθόδοξη καταβολή της πληρωμής του επιδόματος των 176 ευρώ, τον Δεκέμβριο του 2014.

  Είναι ξεκάθαρο ότι η συνάδελφος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Δημητρίου έχει μπει σε δυσμένεια επειδή τόλμησε να αντιδράσει για τον τρόπο πληρωμής των συναδέλφων της.

  Έχει κατηγορηθεί ότι υπεξαίρεσε και πλαστογράφησε το δικό της έγγραφο ενώ είναι αυτονόητο ότι προσωπικό έγγραφο δεν πλαστογραφείται και μάλιστα προσωπικό έγγραφο που περιείχε κείμενο διαμαρτυρίας.

  Ο ίδιος ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης Ανδρέας είχε αναβάλλει την ίδια διαδικασία ζητώντας διάλογο με την ΠΟΕ ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ μετά από παρέμβασή τους, τους οποίους θα καλούσε ο ίδιος. Κάτι όμως που δεν έκανε αλλά επαναφέρει παράτυπα και εκδικητικά τη συνδικαλιστική δίωξη της συναδέλφου, γεγονός που δεν αποδεχόμαστε.

  Ζητάμε από τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη να πάρει ΤΩΡΑ πίσω την πειθαρχική δίωξη της Αντιπροέδρου του Συλλόγου και συναδέλφου Δήμητρας Δημητρίου, να μετατρέψει τις πράξεις εκδίκησης κι εκφοβισμού σε διάλογο με τον Σύλλογο και σε συνεργασία για τις καλύτερες υπηρεσίες προς τον Δημότη.

  Και για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε στον κ. Δήμαρχο ότι τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος και καμαρώνει ο ίδιος, τις προσφέρουν οι εργαζόμενοι που δικαιούνται τον σεβασμό της Διοίκησης αντί τις αυταρχικές και εκδικητικές πειθαρχικές διώξεις.

  Στηρίζουμε τη συνάδελφο Δήμητρα Δημητρίου, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου γιατί όλη η δίωξή της είναι αποτέλεσμα των αγώνων που έχει κάνει για τους εργαζόμενους.

  Κύριε Δήμαρχε δοκιμάστε τον διάλογο κι όχι τις πειθαρχικές διώξεις και τον εκφοβισμό. Οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται.

  Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας,
  Καπράλος Γιάννης Παπαχρίστου Αναστασία

  Κοινοποίηση προς:
  -τον κο Δήμαρχο, Κονδύλη Ανδρέα
  -τους επικεφαλής των παρατάξεων:
  -κο Ορφανό Θάνο
  -κο Τσαμπαρλή Νίκο
  -κα Μπελιά Ελένη
  -κα Καμαρινού Κυριακή
  -εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ

  Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.