Κωνσταντάτος: “Πετύχαμε έναν μικρό οικονομικό θαύμα” (πίνακες)




 

“Πετύχαμε ένα μικρό οικονομικό θαύμα στα τρία χρόνια θητείας μας! Το έλλειμμα έγινε πλεόνασμα, δεκαπλασιάστηκαν τα χρηματικά μας υπόλοιπα, έγιναν και 185 έργα με πληρωμένους όλους τους προμηθευτές”

γράφει στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ενόψει  της παρουσίασης του  ετήσιου απολογισμού της διοίκησης του στις 21 Οκτωβρίου (19:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης.

“Το 2013 ο Δήμος μας είχε έλλειμμα ( -1.143.000) , το οποίο επί των ημερών μας το μετατρέψαμε σε πλεόνασμα το 2016( +1.001.000) ενώ όπως θα δείτε και στον δεύτερο πίνακα το 2013 είχαμε χρηματικό υπόλοιπο 567000 ευρώ και το 2016 επί διοικήσεως μας δεκαπλασιάστηκε σχεδόν σε 4604.031 ευρώ. Σκεφτείτε να γίνει και η επένδυση στο Ελληνικό και να έχουμε και εμείς τα έσοδα των άλλων δήμων τι έχει να γίνει!”

Αν και σπάνια σας μιλάω για την οικονομική μας διαχείριση γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είναι αθόρυβη και κυρίως ορατή στο μάτι του δημοτών μας με έργα με αφορμή τον απολογισμό μας να τονίσω πως αυτό που πετύχαμε δεν έχει προηγούμενο και μπορείτε να το δείτε στους παρακάτω πίνακες σε έναν δήμο με πολύ περιορισμένα έσοδα σε σχέση με τους πλούσιους όμορους δήμους που όμως έχει τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη, δωρεάν παιδικούς σταθμούς και καλοκαιρινή απασχόληση ενώ έχει κάνει και 185 έργα σε τρία χρόνια! Και όλα αυτά στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση της χώρας !

Την ίδια ώρα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους προμηθευτές μας, πληρώσαμε δικαστικές αποφάσεις προηγούμενων διοικήσεων (εκαντοντάδες χιλιάδες ευρώ) και έχουμε έναν νοικοκυρεμένο δήμο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.