Ηλιούπολη: Μικροί και μεγάλοι έβαλαν τα κράνη και ξεχύθηκαν στους δρόμους (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive υπό το συντονισμό της Γ.Γ.Α., διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία Ποδηλατική Βόλτα στην Ηλιούπολη, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και κέφι δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν πράξη το σύνθημα Let’s be Active.
Μικροί και μεγάλοι έβαλαν τα κράνη τους, πήραν τα ποδήλατά τους και ξεχύθυκαν στους δρόμους της πόληςγια μια Ποδηλατική βόλτα, δίνοντας σε όλη την πόλη και τους όμορους δήμους το σύνθημα του #BEACTIVE !!
Στο τέλος της Ποδηλατικής βόλτας κληρώθηκαν πολλά και πλούσια δώρα.


Ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Αθλητικός Οργανισμός ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της συνδιοργάνωσης αυτής και συγκεκριμένα: τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρτειτών και το παράρτημα Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ, τους εθελοντές Δασοπυροσβέστες του Δήμου Ηλιούπολης, τους εθελοντές του Δήμου, την Τροχαία Ελληνικού, το Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation , το #ΦυσικόΜεταλλικόΝερόΖΑΓΟΡΙ τη Δημοτική Αστυνομία και τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Καλούδη, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο κ. Μ. Μπασούρη, την Τεχνική Υπηρεσία και τον Αντιδήμαρχο κ. Γ. Χατζηδάκη καθώς και την Υπηρεσία Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης και τον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Καλαρρύτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.