Ηλιούπολη: Η 35χρονη που έταζε σεξ στους ηλικιωμένους και τους λήστευε με τον άντρα της (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα ονόματα και τις φωτογραφίες της 35χρονης και του 34χρονου που λήστευαν ηλικιωμένους και πιάστηκαν στις 5 Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Γεράσιμο του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθέντα στις 6-1-1983 στον Πειραιά

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, αναζητώντας καφενεία στα οποία σύχναζαν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.

Στη συνέχεια, η 35χρονη πλησίαζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους, αποκτούσε οικειότητα και αφού τους έλεγε ότι προτίθεται να συνευρεθούν ερωτικά, τους έπειθε να την οδηγήσουν στην οικία τους.
Με τη χρήση υπνωτικών χαπιών που έριχνε, σε ανύποπτο χρόνο, στο ποτήρι με το ποτό τους, τους έφερνε σε κατάσταση αναισθησίας ή αδυναμίας για αντίσταση, ενώ αμέσως μετά ερευνούσε τους χώρους από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ο 34χρονος είχε τον ρόλο του οδηγού και τσιλιαδόρου, παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην οικία του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος υπνωτικών χαπιών, πλήθος κινητών τηλεφώνων και καρτών SIM, ρολόγια χειρός και ένα tablet.
Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις, στις περιοχές της Ραφήνας, Μαραθώνα, Αρτέμιδας, Παλαιού Φαλήρου και Ηλιούπολης, με τους δράστες να έχουν αναγνωριστεί από τους παθόντες.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι κατηγορούμενοι ενέχονται σε πληθώρα παρόμοιων αδικημάτων, τα οποία λόγω της ιδιαιτερότητας που παρουσιάζουν, δεν έχουν καταγγελθεί.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.