Η Αλιμιώτισσα που τρέλανε τον Μουζουράκη (VIDEO)




 

Ένα μοναδικό «ρεκόρ» κατέχει από το βράδυ της Τετάρτης η Αλιμιώτισσα τραγουδίστρια Ζωή Χρήστου καθώς για χάρη της ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί «σε θέλω» πριν καν να ακούσει μια φράση από την ίδια.

Η Ζωή Χρήστου, που έχει γεννηθεί στον Άλιμο (κόρη του Μιχάλη και της Μιμίκας Χριστοδουλίδη) και δουλεύει επαγγελματικά εδώ και κάποια χρόνια, ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι «τι έκανα για πάρτη μου».

Ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την ερμηνεία της ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κουμπί για να γυρίσει η καρέκλα του προκαλώντας έκπληξη στην ίδια αλλά και στον παρουσιαστή του talent show Γιώργο Καπουζίδη.
Όπως είπε ο ίδιος στη συνέχεια για να εξηγήσει την κίνησή του πάτησε το κουμπί από προαίσθημα και επειδή άκουσε τις αντιδράσεις του κοινού μόλις η Ζωή βγήκε στην σκηνή.

Η καλλονή τραγουδίστρια τελικά πήγε με την ομάδα Μουζουράκη καθώς κανείς άλλος από τους τρεις κριτές δεν γύρισε για να «μονομαχήσει» για την ίδια. Η Ζωή στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Θάνου Ορφανού.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.